Вие сте тук

Начало » ЕСЕННА МАГИЯ С ОУ „МАКСИМ ГОРКИ“

ЕСЕННА МАГИЯ С ОУ „МАКСИМ ГОРКИ“

Когато децата се радват, душата сияе!
 
За поредна учебна година ОУ „Максим Горки“ успя да зарадва малки и големи, превръщайки есента в любимо време за весели игри, среща с приказни вълшебства, чудни приключенства с приятели добри!
Как започна всичко?
Есента боядиса листата на дърветата. После ветровете се събудиха и надуха кавали. Тъй весело свиреха, че децата се засмяха и заиграха! „Какво ще правите?“ – питаха всички. „Как какво? Ако в нас ПРИЯТЕЛ си познал, заповядай на КАРНАВАЛ!“
И деца, учители и родители запретнаха ръкави!
А есента оживя! Пъстро, атрактивно и завладяващо дефиле на приказни герои, на сезонни плодове и зеленчуци, състезателни игри, танци и песни, много цвят и аромат на обич, сърдечност, благодарност! Изобилие – от звънки детски гласове, смях, забавление и много настроение! И поредното напомняне, че богатството и красотата на природа вдъхновяват, а благодатта ѝ се изсипва върху тези, които я пазят и се грижат за нейната чистота.
ОУ „Максим Горки“ благодари за подкрепата на своите гости и на родителите на учениците от начална степен, а на всички учители, без които този весел празник нямаше да се осъществи, пожелава да продължават със същото дръзновение да раздават мъдрост, приятелство и толкова много любов!