Вие сте тук

Начало » Проекти » КОМЕНСКИ 2 » Испания – февруари 2013

Испания – февруари 2013

spain-1Поредно приключение за участниците от клуб „Да променим заедно света” по проект Коменски към ОУ „Максим Горки” гр.Левски.

 Преди броени дни групата от ученици и учители се завърна от топла Испания и красивия град Севиля, заредени с много положителни емоции и интересни преживявания. 65495_4093386104632_795127362_n.jpgКалоян, Момчил, Пепа и Деси имаха удволствието да се докоснат до една друга култура, да обменят знания със свои връстници от още 6 държави, да поработят заедно по екологичните проблеми, застрашаващи нашата планета, и да дадат своите идеи за нашия общ принос в спасяването на полярните мечки, както и да покарат 3 часа велосипеди по специално пригодените за това алеи в Севиля. Важен момент от срещата в Испания бе и избирането на ЛОГО на проекта, което ще бъде включено в следващите ни дейности.
 Удоволствие за всички ни бе да се любуваме на красотите на Севиля, където се намира третата по големина катедрала в света и според преданията и гробът на Христофор Колумб. Друга забележителност е замъкът Алказар с екзотичните му градини.
Преди да поемем отново към България разгледахме Мадрид и допълнихме приятните емоции със снимки до Дон Кихот и Санчо Панса.
Сега на всички ни предстоят дни на усилена работа по посрещанеSAM_3937.JPGто на нашите партньори през месец април.SAM_4005.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                            Теменужка Янева – координатор на проекта